您的浏览器不受支持

我们建议您使用最新版本的Safari,Chrome,或Firefox浏览器

The Eagle

热门
硬装
软装
资讯
最新
作者:JUSTIN HUMPHREY ARCHITECTS 2022-02-23 683


在住宅环境中,确保对环境和规模做出适当的反应是设计的关键,同时还要确保The Eagle成为周围环境语言的正式延伸。The Eagle以其位于街角作为突出优势,自豪而大胆地面对街道。与之形成对比的是,The Eagle在室内以及私人和公共区域之间创造了深度和层次。在设计中Justin Humphrey建筑事务所专注于带状和阶段性的方法来分散整体形式,提出了一个围绕并融入自然元素的住宅。


In The residential context, ensuring proper responses to context and scale was key to The design, as well as ensuring that The Eagle became a formal extension of The surrounding language. The Eagle proudly and boldly faces The street, taking advantage of its corner location. In contrast, The Eagle creates depth and layers inside and between private and public areas. In the design Justin Humphrey Architects focused on a zonal and phased approach to diffuse the overall form, proposing a home that surrounds and incorporates natural elements.



该住宅位于Burleigh Heads,横跨多个层次,通过对立面外部元素的推动和拉动,它的整体优势被削弱和铰接,同时保留其存在。为了分解整体的体量,Justin Humphrey设计了水平的条带,使每个层次形式化并形成框架。玻璃面板向内推,从场地的外部边缘给人一种放松的感觉。建筑事务所使用这种正式的方法来创造一种节奏,在为公共和私人领域之间的界面添加结构的同时,模糊了界限,确保建筑对环境保持敏感。


Located on Burleigh Heads, the house spans multiple levels, and through the push and pull of opposite exterior elements, its overall superiority is weakened and articulated, while retaining its presence. To break down the overall volume, Justin Humphrey designed horizontal strips that formalize and frame each level. Glass panels push inward to give a sense of relaxation from the outer edge of the site. The architects used this formal approach to create a rhythm that blurs the boundaries while adding structure to the interface between the public and private spheres, ensuring that the building remains sensitive to its environment.



JSW景观公司为其进行景观设计,它坐落在混凝土基座上,作为住宅的锚定基础。类似的实体元素在一层的基础上和屋顶上都有表达,表明了作为突出元素的板的水平性质。封闭空间的向后推的设计创造了一种私密性,并允许居民在远离街道的地方雕刻自己撤退的空间。在整个过程中,景观在其整合中起着至关重要的作用。在每一层,生活元素软化了建筑的边缘,并与可操作的玻璃一起,让家庭呼吸和自然通风。


Designed by JSW Landscape, it sits on a concrete plinth that acts as an anchor for the home. Similar solid elements are expressed on the ground floor foundation and on the roof, indicating the horizontal nature of the board as a prominent element. The backward-pushing design of the enclosed Spaces creates a sense of privacy and allows residents to carve their own retreat away from the street. In the whole process, the landscape plays a crucial role in its integration. On each floor, living elements soften the edges of the building and, together with operable glass, allow the family to breathe and naturally ventilate.



作为开放感的前奏,中央开放的光空间延伸到两个层次。楼梯位于空隙内,表达了通高空间,鼓励楼层之间的运动和活动。混凝土作为一种重的材料,玻璃作为一种平衡,被广泛地用于提高视野和自然光。纹理和自然饰面,如木材的使用增加了室内的温暖,而大部分深色的色调设置了熟悉的围护感和家中的保护感。


As a prelude to the sense of openness, the central open light space extends to two levels. The staircase is located within the void, expressing the double-height space and encouraging movement and activity between floors. Concrete as a heavy material and glass as a counterweight are widely used to enhance views and natural light. The use of textured and natural finishes such as wood adds warmth to the interior, while the mostly dark tones set the familiar sense of enclosure and protection within the home.



帮助与支持

Copyright © 2018 Zhulogic.com Inc.All Rights Reserved. 版权所有沪ICP备15042685号